ST NICOLAS SCHOOL
  • Srpski
  • Engleski

Globalna IT industrija se širi neverovatnom brzinom. Ova oblast će, po svemu sudeći, još dugi niz godina biti najtraženija kada je u pitanju izgradnja profesionalne karijere. Do posla u ovom sektoru najbrže ćete doći ako, sem praktičnih znanja iz struke, raspolažete i znanjem engleskog jezika.

Škola stranih jezika ST NICOLASSCHOOL u svojoj ponudi ima i kurs namenjen programerima, administratorima mreža, IT menadžerima i dizajnerima koji savlađuju, ili već poseduju ove najsavremenije veštine, a svoje znanje engleskog jezika smatraju nedovoljnim. Cilj nam je da se upoznate sa terminologijom koja se tiče savremenog poslovanja i informacionih tehnologija jer upravo to je predmet vašeg interesovanja ili zahtev vašeg posla. Bavićemo se oblastima kao što su internet, programiranje, operativni i informacioni sistemi, računarske mreže, transfer i bezbednost podataka…To će vam omogućiti samostalno korišćenje stručne literature na engleskom jeziku, snalaženje u uobičajenim komunikacijskim situacijama, učestvovanje u razmeni informacija i mišljenja vezanih za struku. Vaš uspeh na poslu ili rešenje nekog konkretnog problema će možda zavisiti direktno od vašeg razumevanja i sposobnosti komunikacije. Ne dozvolite da to bude prepreka u razvoju vaše karijere.

S obzirom na to koliku ulogu u životu savremenog čoveka igraju programi, web sajtovi, mobilne aplikacije i ostali IT proizvodi, poznavanje vokabulara ovakve vrste će uskoro biti imperativ i za one koji ne pripadaju ovoj struci.