ST NICOLAS SCHOOL
  • Srpski
  • Engleski

Kursevi poslovnog engleskog jezika

Ono što je u školi stranih jezika ST NICOLAS SCHOOL od primarnog značaja je primenljivost vašeg stečenog znanja. Najvažnije merilo našeg uspeha je vaše aktivno korišćenje engleskog jezika, na poslu i u svakodnevnom životu. Ne dozvolite da vam nesigurnost i nepoznavanje jezika bude prepreka za napredovanje u karijeri.

Škola stranih jezika ST.NICOLAS SCHOOL u svojoj ponudi ima kurseve poslovnog en-gleskog jezika na pet nivoa koji će vam omogućiti da steknete veštine iz raznih oblasti poslovne komunikacije.

Svaki kurs poslovnog engleskog u ST NICOLAS SCHOOL se fokusira na osnovne komunikacijske veštine koje su potrebne u današnjem konkurentnom okruženju. Vežbaju se važne poslovne veštine kao što su pregovaranje, učestvovanje na sastancima, držanje prezentacija, strategije kod telefoniranja i telekonferensinga, kao i poslovanje u inostranstvu.

Na jednostavan i prihvatljiv način ćete usvajati pravila pisane poslovne korespondencije, kao i vokabular koji će vam omogućiti da aktivno učestvujete na sastancima i konferencijama. Važno je unaprediti svoja znanja neophodna za svakodnevno organizovanje i funkcionisanje u poslovnom okruženju. Pisanje ugovora, izveštaja, ponuda i poslovnih pisama vam više neće biti problem, jer postoje veoma precizna pravila koja se mogu savladati. Pregovaranje i vođenje sastanaka uz korišćenje terminologije vezane za savremeno poslovanje biće vam svakodnevna rutinska aktivnost koja ne zahteva preveliki trud i koncentraciju. Škola stranih jezika ST NICOLAS SCHOOL će vam rado pomoći u tome. Nudimo vam učenje funkcionalnog poslovnog jezika kojim ćete se služiti u svim prilikama, kao i bogaćenje vokabulara stručnim terminima i izrazima, karakterističnim za vašu profesiju.

U našoj školi stranih jezika naučićete da budete jasni i precizni u svojim zahtevima, kao i da dobro razumete namere i potrebe sagovornika. Cilj je izbeći bilo kakav nesporazum koji je uvek neprijatan, a u poslovnom svetu može dovesti i do značajnih posledica. Na kursu poslovnog engleskog jezika savladaćete upotrebu administrativnog funkcionalnog stila koji postaje neophodan u savremenom svetu biznisa. Potrebno je samo da “uhvatite korak“ sa univerzalnim “biznis“ jezikom i pokažete svoje znanje i stručnost u pravom svetlu.

Udžbenik će vam obezbediti autentične tekstove i slušanja, odražavajući najnovije trendove u poslovnom svetu.

Svako ko bude pohađao ovaj kurs koji organizuje škola stranih jezika ST NICOLAS SCHOOL će moći tečnije i sigurnije da koristi poslovni jezik u različitim kontekstima i trebalo bi da unapredi svoje šanse za napredak u karijeri.