ST NICOLAS SCHOOL
  • Srpski
  • Engleski

Individualni kursevi nemačkog jezika

Škola stranih jezika ST NICOLAS SCHOOL je omogućila polaznicima takođe i individualno pohađanje kurseva nemačkog jezika.. Individualna nastava ima mnogo prednosti, to je jedan od najboljih načina učenja i usavršavanja. Ovakvim načinom učenja je omogućeno da se  plan, program i način rada prilagođava samom polazniku i njegovim  potrebama. Kod ovog načina rada sve je podređeno Vašim potrebama, od samog sadržaja koji će profesor pilagoditi Vama, do tempa prelaženja gradiva koji takođe zavisi samo od Vas. Profesor će se fokusirati na teme koje Vas interesuju, posvetiće se detaljnije stvarima koje Vam nisu jasne.

Pored prilagođavanja sadržaja i tempa rada na samom času, individualnu nastavu možete u potpunosti prilagođavati sebi i kad su u pitanju  termini održavanja časova, časove možete imati tokom celog dana svih sedam dana u nedelji. Takođe zbog poslovinih i privatnih obaveza tokom dana postoji i mogućnost održavanja časova online.

Škola stranih jezika ST NICOLAS SCHOOL se potrudila da individualne časove organizuje tako da zadovolji Vaše potrebe i da u najkraćem vremenskom roku ostvarite najbolje rezultate.