ST NICOLAS SCHOOL
  • Srpski
  • Engleski

Kursevi nemačkog jezika za kompanije

Škola stranih jezika ST NICOLAS SCHOOL ima višedecenijsko iskustvo kada je u pitanju organizovanje kurseva nemačkog jezika za firme. Otvaranje naše privrede ka svetu, prisutnost stranih kompanija u našoj zemlji i česti poslovni kontakti sa ljudima koji govore nemački dovode do sve veće potrebe za učenjem nemačkog jezika. Znamo da su ljudski resursi najvažniji u firmi pa je samim tim neophodna i  njihova stalna obuka, jer poznavanje stranih jezika i veština komunikacije su od ključnog značaja u poslovanju.

Škola stranih jezika ST NICOLAS SCHOOL nudi opšte i specijalističke kurseve nemačkog jezika za firme. Specijalistički kursevi nemačkog jezika koje kreiramo posle analize potreba firme su osmišljeni tako  da maksimalno zadovolje potrebe firme i njihovih zaposlenih.

Kursevi nemačkog jezika se mogu održavati u prostorijama firme pre ili posle radnog vremena, i na taj način uštedeti na vremenu i povećati  efikasnost radnika.  Naravno ukoliko Vama više odgovara kursevi se mogu održavati i u  porostorijama naše škole.