ST NICOLAS SCHOOL
  • Srpski
  • Engleski

Online nastava

Ukoliko ne živite u Srbiji ili Vam je slobodno vreme dragoceno i ne želite da ga trošite na put do škole, znanje bilo kog od stranih jezika koje ST NICOLAS SCHOOL ima u ponudi možete steći učenjem na daljinu, preko interneta! Ukoliko se odlučite da nastavu pohađate na ovaj način, garantujemo Vam da ćete podjednako napredovati kao i u slučaju da dolazite u neku od naših škola. Bilo da je u slučaju naša online platforma, Skype ili neka druga aplikacija koja Vama odgovara za učenje stranog jezika, nastava se odvija dvosmerno i u svakom trenutku možete očekivati povratnu informaciju od profesora.

Sve što Vam je potrebno za ovakav vid nastave jeste solidna internet konekcija i elementarno poznavanje rada na računaru, a nastavu možete pratiti odakle god želite! Jedna od prednosti ovakvog vida nastave jeste flekibilnost. Nastava se odvija u terminima koji Vama najviše odgovaraju! Zatim, tu je dostupnost dodatnog materijala. Naši profesori se trude da svaki čas obogate sa što više audio i video zapisa, dodatnih tekstova i vežbanja. Vi birate da li časove želite da pohađate individualno ili u grupi.

Ukoliko želite da usavršite znanje ili naučite Vama nov strani jezik, online kurs u ST NICOLAS SCHOOL je pravi izbor za Vas! Za prijavu i dodatne informacije možete nas kontaktirati direktno u nekoj od naših škola, putem mail-a ili društvenih mreža!