ST NICOLAS SCHOOL
  • Srpski
  • Engleski

Škola stranih jezika ST NICOLAS SCHOOL u svojoj ponudi ima i mogućnost pohađanja časova individualno. Prednosti individualne nastave stranih jezika su brojne i očigledne. Za mnoge je to najbolji, pa čak i jedini mogući način učenja ili usavršavanja stranog jezika. Pre svega, kod nastave “jedan na jedan“ možete računati na potpunu prilagođenost vašim potrebama.

Profesor je tu zbog vas i samo vama pripada njegova maksimalna posvećenost. Individualna nastava u školi ST NICOLAS SCHOOL vam pruža mogućnost da se posvetite detaljnom proučavanju onoga što vas naročito zanima, ili što ne razumete u dovoljnoj meri. S druge strane, ne morate se zadržavati na stvarima koje poznajete ili nisu predmet vašeg interesovanja. Brzina prelaženja gradiva zavisi isključivo od vas. Nijedna nedoumica, ni pitanje neće ostati bez odgovora, jer se nećete ustručavati da ga postavite.

Osim usredsređenosti profesora na vaše specifično znanje i potrebe, velika prednost individualne nastave je i prilagodljivost termina. Nudimo vam mogućnost pohađanja nastave tokom celog radnog dana, kao i vikendom. S obzirom na tempo života i veliki broj svakodnevnih obaveza, individualni časovi su nekada rešenje naizgled bezizlazne situacije. Škola ST NICOLAS CHOOL nudi mogućnost učenja onda kada vama to odgovara. Broj časova koje ćete imati je takođe vaša odluka. Mi ćemo se prilagoditi.

Individualna nastava u našoj školi stranih jezika je osmišljena tako da u potpunosti bude po vašoj meri i da za najkraće moguće vreme da najbolje rezultate.